Бандерольні конверти та пакети: надійний захист важливих відправлень

Погодьтеся, отримувати посилку завжди дуже приємно. І навіть якщо ви знаєте, що там усередині, ніщо не скасовує того радісного передчуття, коли ви тільки тримаєте в руках бандероль. І немає більшого розчарування, коли діставши вміст, ви розумієте, що він пошкоджений. Так, таке часто, на жаль, трапляється і в тому — порушення правил упаковки. Щоб уникнути цієї неприємної ситуації, поштові та кур'єрські служби вже давно перейшли на бандерольні пакети. З їхньою допомогою можна відправити будь-який негабаритний товар і бути впевненими у його безпеці.

конверт бандерольный

Конверт бандерольний - гарантія надійної упаковки.

Бандерольний конверт можна назвати новинкою у світі пакувальної продукції. Конструкція пакетів дуже проста - це просто паперовий виріб з пухирчастою плівкою. За рахунок цього забезпечується безпеку цінних вантажів невеликого розміру.

Упаковка з повітряним прошарком:

  • забезпечує збереження посилки.
  • захищає вміст від вологи.
  • за рахунок непрозорості приховує вміст від сторонніх.

Наявність різних модифікацій бандерольних пакетів особливо тішить відправників. Так, можна вибрати упаковку будь-якого кольору та розміру та нанести логотип, що посилить рекламу вашої компанії.

З якою метою призначаються бандерольні конверти?

Якщо потрібно відправити малий вантаж - немає більш відповідного варіанту упаковки, ніж бандерольний конверт. Зазвичай у них відправляють:

Документи

Бандерольні конверти не пропускають вологу, тому можете спокійно надсилати через них цінні папери та важливі документи. Відправлення прийде в цілості та безпеці.

Цінні відправлення невеликого розміру

У бандерольних пакетах можна перевозити дрібну електроніку (зарядні пристрої, гарнітуру, навушники та ін.), дрібні запчастини для техніки тощо. При падінні або іншій дії упаковка захистить посилку.

Чому кур'єрські та поштові служби, а також інтернет-магазини воліють надсилати товари в бандерольних пакетах?

  • Пакети мають невелику вагу, а це означає, що не потрібно буде переплачувати за доставку.
  • Простий, але презентабельний вигляд. Дизайн пакету настільки простий, але в цій простоті і полягає його велика перевага.
  • Не бояться вологи. Завдяки внутрішньому ущільненню, упаковка захищає вміст від вологи.
  • Пакети – міцний пакувальний матеріал. Завдяки щільному верхньому шару та м'якій, але стійкій до навантаження начинці, ризик псування вантажу знижується до нуля.
  • Упаковка не виділяє токсичних речовин.
  • Ними зручно користуватися. Щоб закрити пакет, достатньо використати липку стрічку. Це справа кількох секунд.

Практика показала, що саме бандерольні пакети та конверти стали найрентабельнішим та надійнішим способом транспортування електроніки та товарів підвищеної крихкості. Завдяки цьому виграє і відправник — товар доставлений цілістю, тому немає повернень і репутація не постраждає. І одержувач задоволений відправленням, доставленим у відмінному стані.

Бандерольний конверт Airpoc – зручний спосіб надіслати цінні папери без ризику пошкоджень.