Біорозкладні пакети з крохмалю - Що це?

Окремий пакет для овочів і фруктів, навіть якщо це один банан. Пакет для цукру — краще два, щоб напевно. Пакети для побутової хімії. І один великий загальний для всього. "Беріть, беріть — чого ви відмовляєтеся, це ж — БЕЗКОШТОВНО!" З цим аргументом і напором продавця мало хто може впоратися і в підсумку ми приносимо в будинок не покупки, а "пакет в пакеті", а в світ — тонни пластика.

  • 10 млн пакетів в хвилину продається в супермаркетах по всьому світові.
  • на кожного жителя України припадає 500 пакетів на рік.
  • тільки один з 200 пакетів потрапляє в переробку.

Це дані з відкритих джерел і вони досить красномовно свідчать про те, що проблема в Україні з поліетиленовими пакетами є. І якщо сьогодні не вжити заходів щодо зниження вживання подібної тари, вже в найближчому майбутньому ми зробимо величезний "внесок" в екологічну катастрофу.

 

Як бути і що робити?

 

Питання поліетиленових пакетів вимагає не тільки негайного втручання, але, в першу чергу, обдуманих рішень. І одним з таких рішень є перехід на біорозкладні пакети з крохмалю. Створивши певні умови знадобиться всього три місяці, щоб упаковка перетворилася в добриво.

 

Що таке біо пакет?

 

Біопакети, він же компостований пакет — це сьогодні один з популярних видів еко упаковки. Для виготовлення таких пакетів використовується картопляний або кукурудзяний крохмаль. Вони поглинаються мікроорганізмами і повністю розкладаються.

Купувати упаковку іншого виду (не екологічні) можна тоді, якщо ви розумієте її небезпеку і плануєте усвідомлено і цілеспрямовано збирати пакети і потім здавати їх в пункти прийому для подальшої переробки. Інакше в інших умовах вони розпадаються на мікропластік.

 

В чому полягає небезпека мікропластіка?

 

Такі частинки настільки малі, що з легкістю можуть проникати в організми тварин, риб, воду, їжу, а згодом і в організм людини. Мікропластік вбирає токсичні речовини, а вражаючи м'які тканини здатний завдати колосальної шкоди здоров'ю.

 

Органічні пакети з крохмалю — оптимальне вирішення питання екології

 

Якщо ви розумієте, що поки не готові повністю відмовитися від використання пакетів, але хочете мінімізувати їх шкоду для екології, непоганим рішенням стане застосування компостних пакетів, які на 100% складаються з компонентів, які є біорозкладними.

 

Скільки розкладається біорозкладаний пакет з крохмалю?

 

Час розкладання пакетів залежить від умов компосту, але в середньому термін становить від 45 до 180-ти днів. Зверніть увагу, що якщо спеціальні умови компосту створені не були, то розпад навіть пакета їх крохмалю може затягнутися на дуже довгий час.

 

Переваги біорозкладаних пакетів з крохмалю:

  • не становлять небезпеки для здоров'я людини і навколишнього середовища.
  • можуть застосовуватися в різних сферах.
  • м'які на дотик і еластичні.
  • повністю розкладаються за умови компосту.
  • є ідеальною основою для друку біорозкладаної фарбою.

Друк на органічних пакетах їх крохмалю

 

Біорозкладані пакети — це ще надати упаковці індивідуальності, а також розмістити потрібну інформацію, що в цілому допомагає компанії популяризувати бренд.

 

"WellPacks" — виробництво біорозкладаних пакетів з крохмалю з турботою про екологію

 

Рішення проблем екології та забруднення навколишнього середовища для нас сьогодні є пріоритетним напрямком. Одна з наших цілей полягає в тому, щоб надати альтернативу звичайним поліетиленовим пакетам на основі кукурудзяного крохмалю.

 

Ми реалізуємо продукцію, яка відповідає міжнародним стандартам біорозкладної продукції.

 

Наше завдання — просувати культуру відповідального споживання, з упевненістю в тому, що нас всіх чекає зелене майбутнє.