Паперові пакети з логотипом на замовлення

Паперові пакети з логотипом — це можливість виділитись серед конкурентів. Наявність такої фірмової атрибутики позитивно позначається на іміджі компанії та свідчить про її високий статус та успішність. Тому не дивно, що багатьох підприємців цікавить питання, де замовити виготовлення паперових пакетів з логотипом оптом, щоб не розчаруватися у своєму виборі.

 де замовити виготовлення паперових пакетів з логотипом

Друк паперових пакетів з логотипом

Погодьтеся, що брендований пакет виглядає статусно та солідно. І всі, хто займається продажами, просто необхідно красиво запакувати свій товар. Косметика, книги, каталоги, корпоративні подарунки та брендована продукція в пакетах, виконаних у фірмовому стилі вашої компанії, виглядатиме презентабельніше. 

Упаковка з логотипом — це не просто однотонний паперовий пакет. Завдяки логотипу або фірмовій символіці прості перехожі візуалізують напрямок вашого бізнесу і цим безкоштовно його рекламує.

Додаткова реклама ніколи не буде зайвою. І з цією функцією чудово справляються паперові сумки з логотипом.

Переваги такої упаковки

 

  • Продукція є екологічною, а отже, нешкідливою.
  • Якщо ви купите пакет із посиленими ручками, то отримаєте міцну упаковку, яка зможе витримати обсяг продукції, яку виніс би поліетиленовий пакет.
  • Безперечна перевага еко упаковки — це її презентабельний вигляд, що сьогодні є абсолютним трендом.
  • Матеріал повітропроникний, що забезпечує нормальне середовище для того, що знаходиться всередині.
  • Проста утилізація.
  • Є можливість нанести рекламну інформацію на пакет і тим самим індивідуалізувати упаковку.

Де замовити паперові пакети з логотипом замовника?

Багато хто з підприємців уже розуміє, наскільки важливо виділятися серед конкурентів, при цьому бажано, щоб на рекламу не потрібно було вкладати багато грошей. Тому їх хвилює питання, де можна купити паперові пакети з логотипом із максимальною вигодою для бізнесу.

 

Потрібні пакети? Компанія “WellPacks” виготовить за короткий термін потрібний тираж. Скориставшись послугою нанесення логотипу, ви зможете індивідуалізувати упаковку та отримати ефективний рекламний носій за мінімальних вкладень. 

Що таке “WellPacks”?

  • Власне виробництво, що забезпечує нижчі ціни на друк.
  • Надання послуг персонального менеджера, який завжди буде на зв'язку та здійснюватиме контроль над кожним виробничим процесом.
  • Оперативне виконання замовлення та швидка доставка готової продукції по Україні.

Друк логотипу — це є великі можливості для вашого бізнесу, доступний, але дуже ефективний рекламний носій. Дозвольте вашим майбутнім клієнтам дізнатися про вас зараз!