Що таке шовкографія?

Існує поліграфія, для виготовлення якої підходить тільки метод шовкографії. Що таке шовкографія і в яких випадках її використовують? Ми більш детально розповімо в цій статті і вам буде легше визначитися, який метод друку підійде для вашого замовлення.

 

Все про шовкографію та її роль у маркетингу

 

Характерна риса сучасного ринку — це безперервне посилення конкуренції. Це стимулює підприємців використовувати всі способи реклами для просування своїх товарів. Найпоширеніший метод — це друк рекламних матеріалів та нанесення малюнків (логотипів, зображень) на різні вироби, зокрема на пакувальні поліетиленові і крафт-пакети.

 

Друк товарного знака на пакету — один з найбільш ефективних способів просування бренду або конкретного товару. Витрати на виготовлення таких пакетів компенсуються з отриманого прибутку.

 

Види друку на пакетах

 

Щоб реклама працювала в інтересах компанії, її потрібно правильно оформити. Але не потрібно наносити занадто багато інформації — досить буде одного логотипу та короткої інформації про те, чим займається компанія, а також контактів. Нанесення логотипу виконується за допомогою популярного способу — шовкотрафаретного друку.

 

Шовкографія — це спосіб друку, при якому зображення наноситься через спеціальний трафарет, який зафіксований на сітці (металевій або синтетичній).

 

Види шовкографії

  • Ручна. Друкування невеликого тиражу з подальшим нанесенням малюнка на готовий виріб.
  • Автоматична. Дозволяє надрукувати великий наклад в короткі терміни.

Перевага шовкографії в тому, що друк може здійснюватися практично на будь-якому  матеріалі: склі, папері, дереві, тканині, металі, шкірі та ін.

 

Популярність цього методу пояснюється якістю одержуваного зображення, яке виходить яскравим і барвистим без спотворень кольору, а також стійкими до стирання. Саме шовкографія дозволяє створити ефект об'ємного зображення, що неможливо втілити за допомогою інших методів друку.

 

Шовкографія в порівнянні з іншими способами друку, дозволяє використовувати більш широкий спектр фарб, і це також вважається однією з її вагомих переваг.

 

Компанія "WellPacks" пропонує замовникам послуги з виконання шовкотрафаретного другу, від складання макета до видачі готової продукції. Друк малюнків виконуємо на власному обладнанні, що дозволяє тримати ціни на демократичному рівні.