Що таке трафаретний друк?

Трафаретний друк — це метод нанесення зображення на різні поверхні шляхом продавлювання фарби через трафарет. У підсумку ми отримуємо якісне, повнокольорове і довговічне зображення. З огляду на це, стає зрозумілим, чому цей метод став таким активно застосовуваним в багатьох сферах, починаючи від ручної роботи і закінчуючи об'ємними промисловими замовленнями.

 

Брендована упаковка з розміщеним логотипом або назвою торгової марки — це найшвидший спосіб привернути увагу покупців та виділитися серед конкурентів. Сучасна статистика говорить про те, що більше 35% покупців вибирають товар за  упаковкою. І в цілому це дозволяє говорити про те, що на ринку конкурують не продукти, а торгові марки. В цьому випадку упаковка стає однією з головних складових іміджу.

 

Трафаретний друк — що це таке?

 

На сьогоднішній день трафаретний друк вважається найпопулярнішою і універсальною технологією нанесення зображень на промо продукцію, бізнес-подарунки і пакувальну продукцію. Перевага цього методу полягає в тому, що потрібне зображення можна нанести практично на будь-який матеріал — пластик, скло, папір, дерево, поліестер, штучну шкіру, нейлон, бавовну та ін.

 

Зображення відтворюється за допомогою трафарету. Трафарет — це спеціальна друкована форма, через яку фарба проникає на поверхню, що запечатується, в місцях, відповідних друкуючих елементів.

 

Переваги трафаретного друку

 

Перше і найголовніше перевага трафаретного друку — це можливість наносити зображення на будь-який тип поверхні. Але крім цього метод має ще масою інших достоїнств:

  • Можна використовувати багату палітру фарб, що дозволяє отримати насичене зображення.
  • Зображення можна друкувати як водними, так пластизолевими фарбами.
  • Наносити зображення можна на будь-який тип поверхні.
  • Друк стійкий до різного роду впливів.
  • Кольори друку виходять насиченими, яскравими і соковитими.
  • Можна робити друк великих зображень.

Якщо вам потрібна компанія, якій ви можете доручити дизайн та виготовлення якісної упаковки, то будемо раді співпраці. Команда "WellPacks" завжди готова втілити ваші ідеї в життя і просунути ваш бізнес вперед!