Де можна купити паперові пакети оптом?

Понад 15 років наша компанія працює над створенням та реалізацією еко упаковки на український ринок. Використання паперових крафт пакетів дозволить вам приєднатися до тих, хто виборює чистоту навколишнього середовища. Така упаковка допоможе у формуванні позитивного іміджу, що позитивно вплине на розвиток вашого бізнесу. Де можна купити паперові пакети оптом в Україні?

де можна купити паперові пакети

Багато компаній стали переходити на екологічну упаковку не випадково. По-перше, все більше покупців почало звертати увагу на упаковку, віддаючи перевагу тим, хто відмовився від поліетиленових кульків на користь паперових пакетів. По-друге, ті ж компанії потребують презентабельної упаковки продукції, і не важливо, що це, книги, косметика або одяг. 

Акуратний крафт-пакет може стати візитною карткою вашого бренду, виконуючи одночасно функцію упаковки та рекламного носія. Погодьтеся, це досить цікава пропозиція.

Саме тому питання, де купити крафт пакети в роздріб та оптом стає все більш актуальним.

Продаж таких пакетів є одним із головних напрямків діяльності компанії “WellPacks”.  Тому про переваги виробів завжди цікаво слухати безпосередньо від першої особи, тобто виробника.

Параметри крафтових пакетів

  • Перше, про що треба сказати, це про їхню екологічність. Папір, на відміну від пластику, не забруднює навколишнє середовище, тому, потрапивши на смітник, пакет зможе розкластися без шкоди для природи.
  • Відмінна риса крафтового паперу — це її нетоксичність, тому для людини та природи вона є безпечною.
  • Матеріал відрізняється міцністю, тому такий пакет може витримати покупку вагою кілька кілограмів і не порватися.
  • Це ідеальна упаковка для малогабаритних покупок.

Якщо ви шукаєте місце, де купити пакети крафт оптом, щоб не розчаруватися у виборі та в перспективі налагодити вигідну для вас співпрацю, обов'язково відвідайте інтернет-магазин українського виробника “WellPacks”.

  • Власне виробництво, що позитивно впливає на ціну.
  • Допомога персонального менеджера при виборі пакувальної продукції.
  • Доставка товару здійснюється по всій Україні надійними транспортними компаніями.
  • Ви можете придбати класичні пакети, бурі, білі, кольорові, ламіновані, з ручками та без інших.

Спеціальна послуга — брендування пакетів. За бажанням замовника можна нанести на пакет логотип, слоган, контактну інформацію та різні зображення. Це підкреслить індивідуальність компанії і сприятиме запам'ятовуванням у клієнтів.

Великим компаніям рекомендуємо запастися паперовими пакетами оптом, тому що вартість продукції вийде значно нижче.

Тепер ви знаєте, де замовити паперові пакети оптом та це правильне рішення! Компанія “WellPacks” бере на себе повну відповідальність за процес, починаючи від виготовлення та закінчуючи доставкою. Комплексний підхід дозволяє отримати якісний та швидкий результат за доступним цінником.