Як користуватись вакуумними пакетами для зберігання речей?

Вакуумні пакети для зберігання речей — безцінна знахідка для тих, у кого багато одягу та хто його цінує. Така упаковка дозволяє зменшити обсяг вмісту до 50%, а це означає, що в одну шафу тепер можна помістити вдвічі більше речей. Щоб це зробити, достатньо запакувати речі, відкачати пилососом повітря та прибрати їх у безпечне місце для зберігання. Однак у цьому процесі є деякі нюанси, про які варто знати, щоб зберегти якість речей у майбутньому.

вакуумні пакети для речей

Вакуумні пакети для зберігання одягу: особливості конструкції, принцип роботи

Вакуумні пакети для речей – це пакувальні чохли, які виготовляються с досить щільного поліетилену, та мають клапан для видалення повітря та спеціальну застібку, яка називається zip-lock. Принцип роботи такої пакувальної обкладинки полягає на створенні безповітряного простору. Після відкачування всього повітря у пакеті стоврюється таке середовище, і я у кому повністю зникають умови для життя та розповсюдження живих організмів та уповільнюються процеси окислення.
Використовуючи вакуумні пакети для одягу, можна не тільки звільнити місце для інших речей та впорядкувати шафу або дорожню валізу , але й уникнути ушкоджень за забруднення одягу,  захистити його від вологи, пилу та неприємних запахів.
Головні характеристики пакетів:

  • Висока щільність.
  • Герметичність.
  • Проста конструкція.
  • Можливість багаторазового використання.

Саме завдяки абсолютній герметичності та високій міцності пакети здатні продемонструвати просто вражаючі результати. В це неможливо повірити, проте обсяг речей, які ви помістите до вакуумного пакету, зменшиться до 75%. Тобто у вашій шафі з’явиться стільки ж вільного простору для нових речей.

 

Як користуватися вакуумними пакетами?

Всі ми чули мудрий вислів, який каже про те, щоб у наше життя прийшло щось нове, треба позбутися старого. Однак, це працює не завжди, тому що зазвичай ой як не любимо ми розлучатися зі старими речами, а купувати нові — інша справа. У результаті шафа заповнюється просто неймовірними темпами, а коли приходить зміна сезонів, виявляється, що ховати їх особливо нема куди. Саме для вирішення такої проблеми були створені вакуумні пакети для зберігання речей.

У такий пакет можна помістити практично будь-який одяг, а також текстиль, ковдри та навіть м'які іграшки. Завдяки відкаченню повітря  розмір пакета зменшиться вдвічі-втричі і в шафі запанує довгоочікуваний порядок.

Що є вакуумними пакетами для речей?

Для виготовлення такої упаковки використовується щільний поліетилен. Сам пакет має зручну зип-лок застібку та спеціальний клапан, через який видаляється повітря. Завдяки тому, що тиск у закритому пакеті знижується, створюється особливе середовище, в якому зменшуються процеси вологопоглинання та теплопровідності, а також загалом зникають умови, в яких можуть жити живі організми.

Таке вакуумне впакування одягу має масу переваг:

  • Захист вмісту. Герметичність упаковки захистить ваші речі від вогкості, сторонніх запахів та попадання шкідливих комах, які могли б зіпсувати одяг.
  • Довговічність виробу. За умови придбання якісного пакування, правильного та акуратного використання, один пакет можна використовувати кілька разів.
  • Зручність використання. Немає більш простого завдання, ніж упакувати речі в такий пакет.  
  • Економія місця. Об'єм речей після відкачування повітря зменшується в кілька разів, тому місця на ваших полицях буде набагато більшими.

Коли варто купити вакуумні пакети для речей?

вакуумні пакети для речей

Кожна людина чи навіть ціла родина рано чи пізно стикається з проблемою нестачі місця для зберігання речей. Усі ми так полюбляємо купувати новий одяг, проте мало хто любить позбуватися старого. З часом його стає так багато, що виникає досить логічне питання – що робити з речами і де знайти для них місце?
Існує дуже просте вирішення цієї проблеми – потрібно купити вакуумні пакети для зберігання одягу. Ви будете приємно вражені не тільки досить низькою вартістю виробу, але й простотою його використання. 
 

Готуємо вакуумну упаковку речей 

У вашому будинку теж є речі, які можна зберігати у таких пакетах.  Це і постільна білизна, і верхній одяг, м'які іграшки, светри та інше. Однак, щоб не зіпсувати речі, важливо слідувати деяким нескладним правилам.

  • Речі для зберігання повинні бути чистими та сухими. Якщо ви покладете у пакет навіть трохи вологі або не дуже чисті речі, то коли відкриєте його, то будете вражені неприємним запахом. Тому перед їх пакуванням, треба їщ випрати, висушити або ж віддати до хімчистки.
  • Перед упаковкою речі варто розсортувати за розмірами, призначенням та часом зберігання. Не варто в один пакет поміщати гостьову ковдру, яка може знадобитися незабаром і зимовий пуховик. Благо, є великий вибір пакетів різних розмірів, від дуже маленьких до великих.
  • Обов'язково перевірте, щоб будь-яка фурнітура була розміщена всередину, що захистить пакет від пошкоджень.
  • Завершальний крок — герметизація. Для відкачування повітря достатньо взяти звичайний пилосос та приставити його до отвору. Краще це робити не поспішаючи, обравши найпотужніший режим. Після того, як ви побачите, що пакет зменшився вдвічі-втричі, закрийте клапан кришкою.

Вакуумна упаковка речей — це необхідність для дбайливого зберігання одягу. В асортименті нашого магазину представлений великий вибір пакетів, тому ви зможете підібрати потрібну кількість відповідних розмірів.

Завжди великий вибір вакуумних пакетів у виробника WellPacks

В нашому каталозі представлені пакети з клапаном і без клапану, які виготовляються з щильного поліетилену та характеризуються міцністю та абсолютною герметичністю. У деяких випадках вигідно купувати пакети гуртом,  особливо якщо вам потрібно зберігати велику кількість одягу або якщо ви займається реалізацією пакетів для зберігання речей. Купуючи товари за вигідними цінами у нас, Ви зможете задовольнити попит на вакуумні пакети серед своїх клієнтів і отримувати вигоду від продажу великої кількості одразу.