Чи можна надсилати посилки в упаковці?

Кожна поштова організація має свої стандарти якості упаковки та правила пересилання посилок. Це необхідно для того, щоб насамперед гарантувати збереження того, що знаходиться всередині. Від цього залежить багато — збереження матеріальних цінностей, безпека транспортування загалом та репутація поштової служби. Сьогодні ми поговоримо про те, як запакувати товар для відправки поштою і яка упаковка для цього найбільше підійде?

пошта упаковка посилок

У чому надсилають посилки?

Розвиток електронної комерції став поштовхом для посиленої роботи кур'єрських служб та поштових організацій.  Завдання відправника полягає в тому, щоб забезпечити збереження товару, що транспортується. Сьогодні надіслати поштою можна практично всі: документи, техніку, книги, аксесуари, одяг, електроніку, медичні товари тощо. І для кожного товару потрібно підібрати власну упаковку.

Як надіслати документи?

Для пересилання документів найчастіше використовується спеціальний поліетиленовий пакет, картонний конверт або конверт із повітряно-пухирчастою плівкою. Така упаковка надійно захистить вміст від ударів, пилу, вологи, а завдяки непрозорості — та від сторонніх очей.

У чому можна надіслати посилку?

Постові служби рекомендують використовувати коробки із тришарового гофрованого картону. Сама коробка повинна мати ребра жорсткості та витримати вагу вмісту без деформації. Виріб повинен бути без розривів, вологих плям, щілин та інших дефектів. Коробка має бути міцно з'єднана, щоб не деформуватися та не відкритися під час транспортування.

Які вимоги на пошті до упаковки посилок з тендітним товаром усередині?

Вимоги найсуворіші. Саме відправлення має бути з усіх боків захищене м'яким матеріалом і найчастіше це повітряно-бульбашкова плівка. Пом'якшувальні матеріали також повинні бути використані для поділу декількох крихких предметів, поміщених в одну коробку. Розмір самої коробки також повинен відповідати розміру товару, що транспортується. Зазвичай посилки з тендітним товаром мають спеціальну позначку.

Чи можна надіслати товар у коробці, яка була у використанні?

Це питання хвилює всіх відправників. Здавалося б, навіщо купувати нове впакування, якщо є непоганий, але вже використаний варіант. Робити так чи ні, вирішувати вам. Але тут є кілька мінусів. Наприклад, можна не помітити дефекти на коробці, що може загрожувати деформацією її та вмісту. Коробка може бути брудною чи мати видимі дефекти. І хоч це може не завадити в доставці, проте уявіть вираз особи одержувача, який отримає таке відправлення.

Упаковка — це ваше обличчя. Ваш імідж та репутація.

“WellPacks” — у нас завжди є те, в чому можна відправити посилку та бути впевненим за її міцність!

Наша компанія спеціалізується на виробництві пакувальної продукції. Ми співпрацюємо не лише з поштовими організаціями, а також із бізнесом, який спеціалізується на відправленнях. В наявності завжди великий вибір пакетів, конвертів, коробок та іншої пакувальної продукції, яка допоможе швидко вирішити питання з якісним оформленням та безпечною доставкою.