Особливості виробництва зіп пакетів

Відмінна риса гріпера — це наявність герметичної застібки. Здавалося б, дрібниця?але ми отримали максимально зручну упаковку, яка активно використовується не тільки в побуті, але також у виробничій і комерційній сфері. Підвищена функціональність є відмінною рисою упаковки, тому виробництво зіп-пакетів сьогодні набирає обертів. Але через те що на виробництво потрапити складно, ми розповімо вам, як роблять зіп-пакети простою і зрозумілою мовою.

Які бувають види пакетів zip lock?

Пакети такого типу, як правило, використовуються для перевезення, зберігання та продажу різного роду продукції: медикаментів, дрібних деталей, сипучої продукції і т.д. Прозора упаковка дозволяє добре розглянути вміст до покупки, що, погодьтеся, дуже зручно.

Можливості поліграфії і виробництва дозволяють отримати зіп-лок пакети найвищої якості з нанесеною графікою. При цьому, як і раніше, відкриваються вони максимально просто і безпечно для вмісту, який також весь цей час знаходиться під надійним захистом від хімічного і фізичного впливу, а також ультрафіолету, вологи і води.

Існує 2 основних види пакетів з застібкою зіп-лок:

  1. Замок приварного типу. В цьому випадку замок і основний виріб виробляються окремо, а по загальній готовності і при використанні пакетозварювального обладнання замок приварюють до пакету.
  2. Екструзійний замок. Закриває елемент роблять разом з пакетом при використанні спеціального екструдера. Відмінна риса конструкції полягає в її цілісності, а значить, вона є більш надійною.

З огляду на потреби покупців, споживачі випускають продукцію різної щільності. Ви можете вибрати упаковку насиченого відтінку, прозорого і нейтрального. Також за бажанням можна замовити пакет синього, жовтого або червоного кольору.

З огляду на потреби бізнесу, можна замовити індивідуальне виробництво зіп-локов. За бажанням клієнта на поверхню можна нанести логотип і підібрати ту колірну гамму, яка буде відповідати фірмовому стилю.

Виробництво пакетів зіп-лок має деякі особливості

  • Матеріали, з яких роблять гріппери.
  • Поліетилен. Бюджетний варіант.
  • Крафт. Коштує дорожче, але і виглядає краще, до того ж це екологічно.
  • ПВХ. Спектр застосування дуже широкий, завдяки міцності матеріалу і можливості багаторазового використання.
  • Спанбонд. За вартістю цей варіант вважається найдорожчим і використовується він для упаковки канцелярії, дрібної техніки і фурнітури

Виробництво пакетів із замком zip lock вимагає послідовності дій:

  • Спочатку готують рідкий ПВД. При використанні екструдера його видавлюють.
  • Потім відбувається згортання рукава, і на цьому етапі вже виходять готові пакети.
  • Потім пакети прорізуються і зварюють.
  • Остаточний етап — запаювання замку в рукав. Від якості цієї процедури буде залежати надійність виробу і функціональність застібки.

Ознайомитися з продукцією ви можете на сайті нашого магазину. Вибирайте відповідні пакети і оформляйте замовлення. З усіх питань щодо замовлення або продукції ви можете нам зателефонувати.