Види поліетиленових пакетів

Поліетиленові пакети в масовий вжиток увійшли кілька десятиліть тому, і до цих пір активно використовуються в усіх сферах життя людей. Вони зручні, легкі і дешеві, що вже робить їх лідером в конкуренції з паперовими і тканинними виробами. Сьогодні у продажу можна знайти найрізноманітніші види пакетів для упаковки, і на цьому питанні ми зупинимося більш детально.

Переваги поліетиленових пакетів

  • зручні у використанні.
  • не вимагають особливих умов догляду або зберігання.
  • недорого коштують, тому у більшості магазинів їх можна отримати безкоштовно разом із продукцією.
  • практичні, тому часто використовуються для зберігання продуктів, а також транспортування речей.
  • можна використовувати в рекламних цілях.

Виробники для більшої зручності користувачів пропонують кілька різновидів пакетів.

Види поліетиленових пакетів

  • "Майка"

Це найпоширеніший вид поліетиленових виробів, які відрізняється зручністю і багатофункціональністю користування. Такі пакети найчастіше можна зустріти в продуктових магазинах. За рахунок двошаровості виріб виходить дуже міцним, тому можна не переживати за збереження вмісту. Залежно від потреб можна придбати "майку" потрібної товщини і розміру. Нанесення логотипу на поверхню пакетів перетворює їх в ефективний маркетинговий інструмент.

  • "Банан"

Торгові марки часто використовують такий типу упаковки для рекламування своїх брендів. Завдяки їх прямій формі, надруковане зображення та інша інформація залишається повністю помітною. Форма такого пакета досить проста — прямокутник із вирізаними ручками. Однак такі пакети мають і недоліки, і найголовніший полягає в слабкій міцності. Вага вмісту пакета не повинна перевищувати трьох кілограмів.

  • Фасувальні пакети

Такі пакети розраховуються для одноразового застосування і в них можна тільки фасувати товар. Тонкі і без ручок вони можуть мати різний розмір. Незважаючи на такі якості, такий вид упаковки вважається досить затребуваним і найбільш часто він використовується на поштових відділеннях і в овочевих відділах супермаркетів і продуктових магазинів. У рекламних цілях фасувальні пакети не використовуються.

  • Вакуумні пакети із зіп замком

Оптимальний варіант упаковки для зберігання і транспортування рідких і сипучих продуктів. Такі пакети ми часто використовуємо вдома, тому що це дуже практично і зручно. Відмінна риса їх — форма. Ручок у такого пакета немає, зате є спеціальна змійка, яка після закриття створює вакуумний простір. Завдяки цьому в таких пакетах можна зберігати не тільки сипучі продукти, а й рідину. Для виробництва вакуумних пакетів використовується міцний матеріал, який стає надійним захистом вмісту.

  • Крафтові і паперові пакети

Паперові пакети — це екологічно чистий тип виробів, який практичностю і міцністю все ж поступається поліетиленовій продукції, і тим не менше попит на такі пакети постійно зростає. Це пов'язано з тим, що сьогодні все більше людей цікавиться питаннями екології.

Крім цього крафтові пакети більше інших пакетів підходять в якості пакувальної або подарункової продукції.

  • Пакети з петлевою ручкою

Характерна риса таких пакетів полягає не тільки в наявності петлевої ручки, а також в стильному дизайні і міцності виробів. Так, коштують вони трохи дорожче, ніж інші види поліетиленових пакетів для упаковки, проте їх можна використовувати як елемент рекламної кампанії.

Завдяки тому, що ви дізналися, які бувають пластикові пакети, вам буде простіше підібрати оптимальний вид під конкретні задачі. Купити поліетиленові пакети всіх видів для упаковки товару ви можете в нашому магазині. У каталозі представлена ​​продукція нашого виробництва, тому ми завжди готові запропонувати не тільки великий асортимент, але і доступні ціни.