Як перевозять зерно залізницею?

Перевезення зерна Україною є одним із найбільш об'ємних різновидів транспортування вантажів. І насамперед це пояснюється тим, що наша країна є достатньо сильною в аграрному плані. Одним із найбільш оптимальних способів транспортування продукції, як в плані швидкості, так і вартості, вважається перевезення зерна залізницею. При цьому перед вантажоперевізником, який займається логістикою, постає критично важливе питання: у чому зберігати і перевозити товар, щоб знизити до мінімуму втрати продукції?

перевезення зерна по залізничному

Ми знаємо як вирішити це питання. Компанія “WellPacks” пропонує оптимальний вид спеціальної упаковки для транспортування та зберігання зерна – біг-беги.

В чому полягає специфіка перевезення зерна різними способами?

Сьогодні перевезення зерна в нашій країні здійснюється трьома способами: залізничним, водним та автомобільним транспортом. Який саме вибрати спосіб, як правило, залежить від відстані до кінцевої точки. Залізничні перевезення зерна займають провідну позицію з тієї причини, що вони дозволяють перевезти вантаж великого обсягу з мінімальними втратами продукції та її якості.

Перевезення зернових вантажів залізничним транспортом вимагає використання спеціальних вагонів, які повинні відповідати конкретним вимогам, наприклад, захищати зерно від впливу атмосферних опадів, перешкоджати потраплянню всередину сторонніх частинок або виключити контактування зі стінками контейнера.

Для перевезення зерна, як правило, використовуються вагони-зерновози, до яких висуваються такі вимоги:

  • Оптимальна температура всередині вагона.
  • Низький рівень вологості.
  • Відсутність всередині пилу та забруднень.
  • Надійна фіксація люків.

При цьому не менш важливим є підбір спеціальної тари, вигідної для власника вантажу, зручної для перевізника та безпечної для продукції, яку належить транспортувати. Така тара є, і залізничні перевезення Україною вже давно та успішно її використовують.

Біг-беги: у чому полягає вигода від використання?

Біг-біг – це м'який контейнер, який ще називають мішком, що виготовляється із поліпропілену та рекомендується для перевезення сипучих вантажів. З огляду на те, що такі контейнери призначаються для зберігання харчових продуктів, вони повинні відповідати всім експертним оцінкам якості.

Користувачі відзначають низку переваг використання біг-бегів:

  • Контейнери відрізняються універсальністю, тому підходять для зберігання не тільки зерна, але й інших сипучих матеріалів, таких як борошно, цукор, пісок, добрива та ін.
  • Вартість виробів є досить низькою, до того ж їх можна використовувати кілька разів, що істотно знижує витрати на перевезення.
  • За рахунок своєї м'якості тара займає в рази менше місця при зберіганні, аніж, наприклад, цистерни. Крім цього біг-беги можна зручно  складати один на одного рядами.
  • Наявність спеціальних петель спрощує вантажно-розвантажувальні роботи.
  • Перевезення зерна в біг-бегах можна здійснювати як залізничним, так і іншими видами транспорту.
  • Матеріал захищає продукт від вологи та псування, а також сприяє тривалому зберіганню.
  • Залежно від вимог можна замовити біг-беги потрібної вантажопідйомності.

Перевезення пшениці у вагонах, яка була розфасована у біг-беги – це дійсно зручний, доступний і безпечний спосіб перевезти зерно, зберігши його якість і захистив від небажаного зовнішнього впливу.

Ми виготовимо на ваше замовлення біг-беги в потрібній кількості, будь-якої конфігурації та вантажопідйомності.

Перевезення зернових вантажів залізницею вважається одним з найбільш оптимальних способів транспортування, який висуває низку вимог до організації самого процесу. З усіх питань ви можете звернутися до нашої компанії та замовити упаковку гідної якості за вигідними цінами.

Ви можете замовити біг-беги на нашому сайті.