Де можна замовити пакети із логотипом?

Що таке для бізнесу фірмовий пакет із нанесеним логотипом? Це ефективні    Рекламний хід, який, однозначно, приносить хороші результати. Тисячі підприємців уже переконалися в тому, наскільки перспективним є рішення поширювати рекламно-сувенірну продукцію і при цьому найменш матеріально-витратним. Тому якщо ви шукаєте місце, де можна замовити пакети з логотипом дешево, звертайтесь до компанії “WellPacks”.

де можна замовити пакети з логотипом

Виготовимо на ваше замовлення поліетиленові, крафтові та еко пакети з логотипом відмінної якості. Наша продукція відрізняється надійністю, міцністю та стильним дизайном

Як показує практика, реклама на пакетах працює максимально ефективно, і це пояснюється її ненав'язливістю. Щоб привернути увагу потенційних клієнтів достатньо замовити паперові пакети з логотипом або корпоративною атрибутикою. Яскравий та ефективний друк сприятиме запам'ятовуванню та формуванню довіри у великої аудиторії. 

У нас ви можете замовити пакети з логотипом України таких популярних видів:

  • “Майка”
  • “Банан”
  • З вирубними, петлевими ручками та без них.
  • Паперові пакети.
  • Еко-пакети з крафтового паперу.
  • Біо пакети з кукурудзяного крохмалю.


Для яких сфер необхідно замовити крафт пакети з логотипом?

Ця продукція використовується для різних цілей. Зазвичай у неї упаковують одяг, взуття, канцелярію, книги, продукти харчування та інші товари. Вона використовується в магазинах та супермаркетах, а також у різних організаціях. Достатньо нанести на виріб символіку компанії, назву фірми або слоган, і можна отримати якісний продукт рекламного характеру.

Існує ще кілька причин замовити пакети з логотипом недорого. Часто як знак уваги їх дарують діловим партнерам, або ж вручають потенційним клієнтам під час проведення промо-акцій. Використання презентів із корпоративною символікою допомагає організаторам заходів стати ще популярнішим.

Ми використовуємо два перевірені способи зробити друк:

  • Шовкографічний спосіб. Коли стоїть завдання надрукувати невеликий тираж продукції від ста до тисячі пакетів, ми рекомендуємо саме цей спосіб. Він є досить дорогим, але забезпечує максимально чітку і передачу зображення. 
  • Офсетний друк. Такий спосіб найчастіше використовується для нанесення різноманітних логотипів на упаковку з паперу. Вважається найбільш вигідним, коли стоїть завдання зробити понад тисячу пакетів.

Наша продукція відрізняються відмінними якісними характеристиками, міцністю та здатністю витримати велику вагу. Користуватися ними можна протягом тривалого часу. Саме тому тисячі підприємців купуватимуть у нас цю рекламну продукцію.

Де замовити пакети з логотипом Одеса?

Сьогодні звернутися за виготовленням пакувальної продукції можна в сотні різних компаній, проте щоб отримати очікуваний результат, доручіть цю роботу надійному виробнику, який має хорошу репутацію та позитивні відгуки серед клієнтів. Іменною такою є компанія “WellPacks”.

“WellPacks” — підприємство з багаторічним досвідом роботи, яке виготовляє пакувальну продукцію та наносить друк зображення. Ми працюємо без посередників, тому можемо запропонувати клієнтам найнижчі ціни.

Понад 15 років ми виробляємо поліетиленову та еко упаковку для всіх сфер промислової, торгової та господарської діяльності, допомагаючи нашим клієнтам вести успішний бізнес. Що ж таке упаковка? Це не лише можливість скласти та перенести придбані товари. Це обличчя бізнесу, підтвердження його турботи про клієнтів та можливість ненав'язливим чином нагадати про себе та свою пропозицію.

“WellPacks” — виготовлення пакетів, що вирішують завдання бізнесу