Крафт пакети з ручками і без — турбота про екологію та репутацію бізнесу

Сьогодні бізнес особливо ретельно стежить за своїм іміджем, тому багато компаній використовують крафт пакети як фірмове пакування. Такий вибір досить просто пояснити. Упаковка з такого матеріалу є повністю екологічною, що відбивається на репутації компанії і підвищує лояльність споживачів. Тому компанії закуповують крафт пакети оптом, щоб упаковка завжди була в достатній кількості.

крафт пакети оптом

Що це паперові крафт пакети?

Крафт пакети — це упаковка, виготовлена ​​з паперу щільністю 35-120 г/кв м. Основою виробництва пакетів служить целюлоза, котрий іноді вторинне сировину. Щільність упаковки залежить від цілей, для яких вона використовуватиметься. Наприклад, для фасування взуття або великих виробів потрібно пакет більш щільним, ніж для упаковки їжі або одягу. 

Характерною рисою пакетів такого типу є коричневий колір, за яким легко визначити, що перед вами саме крафт-пакет, тобто повністю екологічна упаковка.

Де використовується екологічна упаковка?

Завдяки тому, що можна виготовити пакети різного розміру, щільності, міцності та габаритів, упаковка знайшла активне застосування у багатьох побутових та виробничих сферах. Крафт пакети замовляють для будь-якого напряму бізнесу, але найчастіше вони використовуються:

  • Для упаковки їжі в ресторанах, кафе, службах доставки їжі.
  • Для упаковки одягу та взуття в магазинах.
  • Для зберігання робочих інструментів.
  • Як брендована упаковка фірмових презентів клієнтам та партнерам.
  • Як подарункова упаковка.

Види пакетів. В залежності від цілей використання підприємці можуть замовити відповідний тип упаковки, потрібних розмірів та щільності, а також вибрати пакети з ручками та без. Крафт пакети без ручок є зручною упаковкою для розфасовки та зберігання як харчових продуктів, так і промислових виробів. Однак зручнішими у застосуванні вважаються крафт пакети з ручками. Вони підходять для багаторазового використання, а за рахунок ручок одержують додаткову міцність. 

Переваги крафтової упаковки

  1. Низька ціна. Як уже говорилося, для виробництва крафтового паперу використовується вторинна сировина, що позитивно позначається на її вартості та, відповідно, на ціні готової продукції.
  2. Повітропроникність. Папір добре пропускає вологу та повітря, що захищає продукти від плісняви ​​та псування. 
  3. Можливість брендування. Зовнішній бік пакетів ідеально підходить для друку логотипу, фірмової символіки та іншої інформації про компанію.

Які завдання допомагають вирішити крафт пакети з печаткою?

Багато підприємців розуміє, як сильно може вплинути на успішність бізнесу звичайне паперове пакування. Адже йдеться саме про імідж, тому важливо до дрібниць продумати корпоративний стиль компанії, фірмова упаковка якого є однією з найважливіших складових. До дрібниць продумана упаковка в крафт пакети стає не лише візитною карткою, а й гарним рекламним інструментом. Крім того рух із захисту навколишнього середовища набирає все більшим обіротом і споживачі обирають ті компанії, які йдуть в ногу з часом і є їх однодумцями.

WellPacks — виробництво крафтової упаковки для бізнесу

Наша компанія виготовляє крафт пакет із логотипом Україна для бізнес усіх напрямків. Ми використовуємо виключно якісні матеріали та суворо дотримуємося стандартів якості, що дозволяє отримати продукцію, гідну представляти бізнес клієнта. В наявності великий вибір упаковки стандартних розмірів, а також є можливість замовити виготовлення продукції на індивідуальне замовлення.