Зберігання речей у вакуумних пакетах — вибір шопоголіків і хороших господарок

"Не змогла втриматися і купила нову сукню, спідницю, джинси, пальто і сумочку!". Мабуть, саме так може починатися історія шопінгу кожної дівчини. Нові речі приносять величезну радість і з цим навряд чи хтось буде сперечатися. Але коли приходить час ховати міжсезонні речі, тут виникає одна проблема — куди все скласти? Купити нову шафу — це не купити нову річ. Та й викинути їх рука не підніметься. Як бути і що робити? Рішення є! Цю проблему раз і назавжди вирішує зберігання речей у вакуумних пакетах.

Зберігання речей у вакуумних пакетах: як використовувати

Зберігати речі в таких пакетах дуже просто, як і упаковувати. Досить слідувати інструкції. Переконайтеся, що річ, яку ви хочете покласти в пакет, суха і чиста, а загальна вага не перевищує 15 кг. Всі гострі елементи, такі як фурнітура, слід прикрити. Після того як пакет буде повним, його потрібно закрити, скориставшись прищіпкою, яку потрібно провести уздовж замку. Щоб видалити повітря з пакету, досить скористатися пилососом. Після цього ваші речі будуть готовими до тривалого зберігання, але лежати вони повинні у вертикальному положенні.

Які речі можна зберігати?

Теплий верхній одяг, сукні, спідниці, светри, футболки, а також ковдри — все це підлягає пакуванню. Відразу вибирайте якісний виріб, який можна наповнювати при зміні сезонного гардеробу.

Але є таке, що не варто зберігати в пакетах — це шапки і шуби з натурального хутра, а також вироби зі шкіри.

Скільки можна зберігати речі в вакуумних пакетах?

Зберігати речі можна не довше шести місяців, якщо ви плануєте збільшити термін, раз в півроку їх потрібно провітрювати.

Де зберігати упаковку? Підійде будь-яке місце в квартирі — в шафі, на шафі, під диваном, в дивані, в гардеробній та інших місцях. Такий мішок однозначно вас виручить, якщо планується переїзд або поїздка. Ви будете приємно здивовані, дістаючи речі, тому що вони не забруднюються і не збирають пил.

Більше переваг вакуумних пакетів:

  • Речі займають набагато менше місця, ніж при звичайному зберіганні. У шафі ви зможете заощадити до 70% місця!
  • Ними зручно користуватися.
  • Одяг не брудниться і не порошиться в пакетах.
  • Пакети захищають одяг від вологи, а також від молі та інших комах.
  • Використовувати один пакет можна кілька разів.

І ще одне важливе питання, яке хвилює всіх, хто хоче скористатися такою упаковкою — чи мнуться чи речі в вакуумних пакетах?

Ковдри досить вийняти і струснути, а одяг — просто попрасувати. Речі після вакуумних пакетів будуть виглядати так само, як би ви дістали їх просто з полиці шафи. Але погодьтеся, тут немає нічого складного.

Ви готові полегшити своє життя і не відмовлятися від покупки обновки? Заздалегідь купіть кілька вакуумних пакетів і це не раз виручить вас в, здавалося б, складній ситуації.

Виробник "WellPacks" пропонує міцні і надійні пакети для зберігання речей:

  • великий вибір розмірів.
  • гарантована міцність.
  • можливість покупки дрібним оптом і в роздріб.
  • тільки доступні ціни.

Подумайте тільки, ви купуєте цілу шафу за ціною однієї упаковки!